balaton
hajduszoboszlo
Balaton
balaton
balaton
balaton
balaton
balaton
balaton
balaton

Aquapark

Oferta de extrasezon la Hajduszoboszlo
 

Lacul Balaton este cel mai mare lac din Europa si este cel mai preferat loc de distractii pe timp de vara din Ungaria. Turistii care aleg ca destinatie aceste meleaguri vor avea surpriza sa constate ca Balaton nu degeaba este supranumit ca fiind Riviera ungureasca. Aici exista posibilitatea de a practica sporturi nautice. Turistii au la dispozitie vaporase cu care pot calatori de alungul malului lacului Balaton sau pot ajunge dintr-un capat in celalt facand o economie de timp si resurse.

Numeroasele localitati de pe langa lacul Balaton ofera nenumarate posibilitati de cazare la Hoteluri, Pensiuni, Apartamente si Case de Oaspeti.Pe acest portal incercam sa va oferim cat mai multe asemenea locatii care sunt verificate si certificate ca fiind in masura sa ofere conditii de petrecere a concediului intr-un mod cat mai placut.

Pe langa unitatile de cazare exista o multitudine de restaurante cu specific unguresc, cu specific pescaresc si mancaruri internationale.Va recomandam sa serviti pranzul la o asemenea unitate de alimentatie.

Multitudinea de stranduri cu sau fara plata, amenajate sau stranduri libere, stranduri publice sau stranduri private, completeaza oferta foarte bogata a ceea ce insemna Lacul Balaton.

Incercam sa va prezentam cat mai multe informatii utile, fara pretentia de a le cuprinde in totalitate. Suntem deschisi pentru prezentarea unor noi locatii, unde eventual ati fost Dvs si doriti ca si alti doritori sa afle de acele locuri.

 
Valid XHTML 1.0 Transitional
© 2010 balaton.cazare-in.eu - Toate drepturile rezervate
Design by
yoyo